Personbil

Vi hjälper dig med ett upplägg så att du får ditt körkort så snabbt och smidigt som möjligt.

Våra vanligaste utbildningar för B-körkort:

Intensivutbildning
Passar för dig som har goda förkunskaper och som under dagtid kan ägna dig helt åt körkortsutbildning under 2,5 veckor. Läs mer om intensivutbildning.

Planerad utbildning
Passar för dig som vill vara färdig till ett visst datum!
Vi planerar in när du skall göra teoriprov och körprov på Trafikverket. Om du inte hinner bli klar med din utbildning till utsatt datum kan vi naturligtvis flytta fram tiden. Du planerar med din lärare vid första körlektion.

Traditionell utbildning
Du kör då och då när det passar dig, normalt 1-2 gånger per vecka. Denna utbildning lämpar sig för dig som samtidigt skall hinna med skolan eller arbetet. Självklart kan vi köra lite hårdare de veckor du har möjlighet.

Hos oss är alltid eleven i centrum!

För att få övningsköra med personbil krävs att du har fyllt 16 år och har ett körkortstillstånd. Körkortstillstånd ansöker du om på www.transportstyrelsen.se och handledarskapet  på www.transportstyrelsen.se.

Syntest är du välkommen att göra hos oss under våra öppettider.

Intensivutbildning

Intensivutbildning är ingen genväg till körkortet och inget överhoppande av avsnitt, varken teoretiskt eller praktiskt. Vad det handlar om är att du under en kort tidsperiod enbart koncentrerar dig på körkortet. En modern och komprimerad utbildningsmetod som passar många.

E-handel

Boka/köp denna kurs i vår E-handel.

Körutbildning
Körutbildningen är indelad i flera olika moment. Vi ser naturligtvis till att din övningskörning blir så effektiv som möjligt. Bäst resultat får man om man i ett tidigt skede tar några körlektioner på trafikskolan där även din privata handledare följer med.

Med det digitala utbildningskortet dokumenteras varje körlektion, så du och din handledare lätt kan se vad du behöver träna eller vilka moment som är godkända.
Eftersom all inlärning är individuell skräddarsyr vi utbildningen efter dina önskemål och förutsättningar.


Teoriutbildning

För att din körkortsutbildning ska bli så effektiv som möjligt skall teori- och körutbildning göras parallellt. Vi följer Trafikverkets kursplan. För Din skull har vi självklart lärarledda teorilektioner tisdagar 16.20-17.50 där du får all den hjälp och det stöd med din teori som Du behöver. (För Affes elever finns det också möjlighet att gå på teorilektioner hos Berndtssons Trafikskola måndagar 17.30-19.00.) Teoriproven kan du jobba med hemifrån dygnet runt eller hos oss på Trafikskolan under våra öppettider. Ett repetitionsprov och slutprovet gör du på trafikskolan.

Till allt vårt material kan du få ljudstöd. Vi kan också erbjuda individuella teorilektioner för Dig som har behov av det.

Garagelektion ingår så klart i teoriavgiften hos oss på Affes!

Intresseanmälan körkort B - personbil

14 + 10 =