En av Sveriges bästa trafikskolor!

Vi är en av få trafikskolor i Sverige som är Guldmedlemmar i STR (Sveriges trafikutbildares riksförbund), det innebär att det är ordning och reda från början till slut.

Körlektioner

Tidsbokning
Din första körlektion bokar du via Christel. Du väljer så klart själv vilken lärare du vill köra med. Vi har alla har en sak gemensamt – alla är kvalitetssäkrade! Varmt välkommen till oss! Vi lovar att ta hand om dig.
Återbud till körlektion skall lämnas senast kl 13.00 vardagen före inbokad lektion, i annat fall är vi tvungna att debitera lektionen. Läkarintyg kan kommas att krävas.

Legitimation
Du måste ha en giltig legitimation på; riskutbildning 1, halkkörning, Trafikverkets teori- och körkortsprov. Giltig legitimation är svenskt pass, id-kort, körkort.

Alkolås
Vi använder alkolås vid varje körlektion. I händelse av att alkohol i utandningsluften detekteras, ställs lektionen in och full lektionsavgift tas ut.

Dyslexi

Har du läs- och skrivsvårigheter är du inte på något sätt ensam. Tveka inte att ta körkort! Vi har specialutbildad personal med lång och gedigen erfarenhet inom detta område. Hos oss får du tillgång till de modernaste tekniska hjälpmedel, t ex digital teoribok och prov allt med ljudstöd. Vi har också individuella teorilektioner med lärare.

Observera att du måste ha ett intyg om läs- och skrivsvårigheter samt söka dispens hos Trafikverket för att få prov med förlängd tid eller muntligt. Vi hjälper dig naturligtvis med detta.
Klicka här för ansökan förlängd/muntligt provtid.

Innan du börjar din utbildning kör vi alltid en testlektion med dig för att få en uppfattning om dina förkunskaper. Vi går då också igenom vilka svårigheter du har med teorin. Vi planerar därefter utbildningen så att den skall passa just Dig. Vi hjälper dig tills du har körkortet i din hand!

Finansiering

Det är inte alltid man kan betala för en körkortsutbildning direkt. Därför erbjuder vi finansiering via Resurs Bank enligt deras villkor >>

> Kreditansökan STR konto (upp till 50.000 kr)
> Kreditansökan STR studentkonto (upp till 15.000 kr)

Köp presentkort!

Kom in och köp presentkort på valfritt belopp. Perfekt present till alla som håller på eller ska börja ta körkort.